Valitse kieli:  Suomeksi | På svenska | English
Vaihda maa:  
Luotettava

ChangeGroup - on useita palkintoja voittanut valuutanvaihtoyhtiö, joka on perustettu vuonna 1992. Palvelemme vuosittain yli kolmea miljoonaa asiakasta 120 toimipisteessämme Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Australaasiassa. Meille on kunnia-asia ylittää odotuksesi tarjoamalla loistavia kokemuksia aina meillä asioidessasi. Tässä asiakaslupauksessamme on kuvailtu palvelun taso, jota meiltä voi odottaa. Se on ChangeGroupin lupaus sinulle.Luotettava

Olet aina tervetullut toimipisteisiimme eri puolilla maailmaa. Kuuntelemme sinua ja keskustelemme saatavilla olevista vaihtoehdoista. Noudatamme aina kaikkia säännöksiä hintojen esittämisestä, henkilöllisyyden tarkistamisesta ja rahojesi suojelemisesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmannen osapuolen kauppiaille. Tarkistamme hintojamme sen mukaan, missä ja milloin haluat palvelua, jotta voimme välittää kustannussäästömme sinulle - esimerkiksi kun tilaat verkossa.Kätevä

ChangeGroupin verkkopalvelu on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Jotta säästäisimme aikaasi, toimipisteitämme on useilla maailman parhaista ostoskaduista sekä monilla lentokentillä. Pyrimme lyhentämään jonoja tiskeillämme lisäämällä henkilökuntaa ruuhka-aikoihin. Iltojen ja viikonloppujen aukioloaikoja on pidennetty, jotta voisimme palvella sinua entistä paremmin ja jotta voisimme olla tavoitettavissa juuri silloin kun tarvitset. Vastaamme myös puhelimeen aina kolmen soiton sisällä.Omistautunut

Voit luottaa siihen, että olet aina tervetullut ja keskitymme tarjoamaan apuamme juuri sinulle ja perheellesi maailmanlaajuisessa verkostossamme. Voimme siirtää rahaa yli 120 maahan ja käymme kauppaa yli 100 valuutalla. Jo miljoonat asiakkaat ympäri maailman ovat valinneet ChangeGroupin, mutta otamme silti mielellämme vastaan palautetta, jotta voimme parantaa palveluamme jatkuvasti. Meille on tärkeää, että saat moitteettoman ostokokemuksen, ja sitoudumme selvittämään kaikki ongelmat nopeasti ja reilusti. Kerro, jos voimme olla avuksi.Välittävä

ChangeGroup on osa yhteisöä ja tasa-arvoisten mahdollisuuksien työnantaja. Sinun tuellasi voimme lahjoittaa 3 % tuotoistamme hyväntekeväisyyksiin kuten lääketieteelliseen tutkimukseen ja kehitysmaiden lasten koulutukseen. Sijoitamme vanhojen kiinteistöjen uudistamiseen ja autamme paikallisympäristön kehittämisessä. Mahdollistamme paikallisten yritysten toiminnan eri puolilla maailmaa olevien ihmisten ja yritysten kanssa ja autamme siten yhteisöä vaurastumaan ja luomaan työpaikkoja. Maailmanlaajuinen toimipisteiden verkostomme auttaa sinua ja perhettäsi esimerkiksi kiireellisissä rahansiirroissa.Innovatiivinen

Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia tuotteita ja palveluita, laajentamaan toimintaamme uusiin paikkoihin ja parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua. Käytämme kehittynyttä tekniikkaa ja uusia ratkaisuja pitääksemme sinut turvassa, niin verkossa kuin liikkeissämmekin. Haluamme tarjota tietoa, tarjouksia ja etuja, jotka on suunnattu juuri sinulle. Palkitun koulutuksemme ansiosta henkilöstöllämme ympäri maailman on huippuluokan taidot, jotta he voisivat palvella sinua paremmin.Palveluun sovelletaan käyttöehtoja ©2011
ChangeGroup Travel Money Online Login
Kirjaudu sisään | Rekisteröidy
Sulkeutuu - ChangeGroup Travel Money Online Login
Syötä sähköpostiosoitteesi:
Sähköpostiosoite: 

Oletko jo rekisteröitynyt palveluumme?
Olen, salasanani on: En, haluaisin rekisteröityä:
Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Matkavaluutta - Turvallisuus
Turvallisuus
Sulkeutuu - Matkavaluutta - Turvallisuus

Ymmärrämme, että verkko-ostaminen voi epäilyttää, mutta voimme vakuuttaa, että se on täysin turvallista. Yrityksemme on tunnettu valuutanvaihtopalveluiden tarjoaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus.

ChangeGroup on yksi maailman johtavista valuutanvaihtoyhtiöistä, ja meillä on toimipisteitä 10 maassa ja 22 kaupungissa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Tyynenmeren Aasiassa.

Tulli ja poliisi tarkkailevat ja sääntelevät toimintaamme. Tullilla ja poliisilla on tiukat käytännöt ja menettelytavat, ja olemme sitoutuneet estämään rahanpesua ja terrorismin rahoitusta.

Kun lähettämäsi rahat on selvitetty, käsittelemme tilauksesi ja voit noutaa sen valitsemastasi toimipisteestä.

Olemme sitoutuneet suojelemaan kaikkien käyttäjiemme yksityisyyttä, ja olemme sijoittaneet merkittävästi tietojenkäsittelyn turvallisuuteen ja johtavaan teknologiaan, jotta voit ostaa rauhallisin mielin verkosta osoitteessa www.changegroup.fi

Tilauksesi tehdään suojatun yhteyden kautta, ja kaikki henkilötietosi pysyvät koko ajan salattuina ja suojattuina.


Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Travel Money Online - Free Home Delivery
Postilähetys
Close - Travel Money Online - Free Home Delivery
Helpot ohjeet postilähetystä varten
Valuuttatilaukset postitetaan postivakuutettuina kirjelähetyksinä ja ne saapuvat lähimpään Postin toimipisteeseen, joka määräytyy postinumerosi mukaan. Pyrimme postittamaan tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekopäivästä. Postin arvioitu toimitusaika kirjelähetyksille on 1-3 arkipäivää. Emme vastaa Postin toimistusajoista.
Saat sähköpostiisi viestin, kun tilauksesi on viety Postin kuljetukseen. Tilauksen saavuttua Postin noutopisteeseen, saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse matkapuhelinnumeroon, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä.
Tilauksen noutamiseen tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen sekä Postin saapumisilmoituksen. Lähetysten säilytysaika Postissa on 14 vrk.
Toimitusvaihtoehtomme ovat alla:

Postilähetys
12,90 €
Posti toimittaa tilauksesi vakuuttetuna kirjelähetyksenä lähipostiisi, joka määräytyy postinumerosi perusteella. Pyrimme postittamaan tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekopäivästä. Postin arvitoitu toimitusaika kirjelähetyksille on 1-3 arkipäivää.

TAI


Nouto toimipisteestä

Voit noutaa valuuttasi ilman lisäkustannuksia mistä tahansa kaupunkien tai lentokenttien toimipisteestämme, joista monet ovat myöhään auki.Palveluun sovelletaan käyttöehtoja.
Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Matkavaluutta - Valuuttakurssivahti
Valuuttakurssivahti
Sulkeutuu - Matkavaluutta - Valuuttakurssivahti
Ilmaisen valuuttakurssivahtimme avulla saat tiedon, kun valuuttakurssi on sinulle sopiva. Voit odotella rauhassa, ja me ilmoitamme, kun toivomasi kurssi on saatavilla.

Tämä palvelu on saatavissa verkkovaluuttatilauksille. * Kaikki tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.* Titteli
* Etunimi

* Sukunimi


* Sähköpostiosoite
* Valitse vähintään yksi valuutta ja kirjoita sitä vastaavaan kenttään toivomasi valuutanvaihtokurssi.1.
Valuutta

Toivottu valuutanvaihtokurssi2.
Valuutta

Toivottu valuutanvaihtokurssi3.
Valuutta

Toivottu valuutanvaihtokurssi

Lähetä

Klikkaamalla ‘Lähetä’ hyväksyt käyttöehtomme.
Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu
Matkavaluutta - Valuuttakurssivahti
Valuuttakurssivahti
Sulkeutuu - Matkavaluutta - Valuuttakurssivahti

Kiitos


Olet onnistuneesti ottanut käyttöön suositun valuuttakurssivahtimme.

Ilmoitamme sähköpostitse, kun valitsemasi valuutta saavuttaa toivomasi kurssin ja autamme mielellämme tarvittaessa.
Miljoonien valitsema valuutanvaihtopalvelu

Postilähetys
Seuraamme kursseja puolestasi
Sinun oikeutesi ja
meidän
velvollisuutemme
Tilauksesi
Otamme turvallisuuden vakavasti
Your card security code is a three or four digit number. For most cards including Visa and MasterCard, the code is made up of the last three digits printed on the signature strip on the back of the Card.
For American Express, the code is comprised of four digits which can be found on the front, above the main card number. Please do not use the three digit number on the back.
Enter postcode and click Find Address to populate the address fields.
Puhelinnumerosi ilman välilyöntejä.
Please enter your fax number numerically with no spaces.
Finnair Plus -jäsenenä voit kerätä pisteitä myös tilatessasi valuuttaa verkossa.
Ostaessa valuuttaa pisteet kertyvät seuraavasti:
300 € – 500 € = 200 pistettä
501 € – 1000 € = 500 pistettä
1001 € – 3500 € = 1000 pistettä