Ändra språk:  Suomeksi | På svenska | English
Ändra land:  
Sök kontor
Sök kontor
Travel Money
Resevaluta
Travel Money Planerar du en utlandsresa? Klicka här för att hitta bra valutakurser och få din resevaluta levereras direkt hem! Vi jämför ständigt våra valutakurser med kurserna hos de största leverantörerna av valutaväxlingstjänster, så att vi kan alltid erbjuda de bästa priserna.

Beställ valuta | Kolla våra kurser
Vår prisgaranti | Återköpsskydd
Nyheter
VERKKOPALVELU SULJETTU / TOIMIPISTEIDEN AUKIOLOAJAT
Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi verkkokauppa on suljettu, eikä valuuttatilauksia voi tällä hetkellä tehdä. Asiakaspalvelumme palvelee toistaiseksi a... Lue lisää


Meksikon pesoja ei toistaiseksi ole saatavilla nettikaupastamme
Heikon saatavuuden vuoksi Meksikon pesoja ei toistaiseksi ole mahdollista tilata verkkokaupastamme. Pesojen saatavuutta voi tiedustella ChangeGroupin ... Lue lisää


Matkavaluuttapalvelumme ansiosta saat poikkeuksellisen hyvät vaihtokurssit verkosta kaikissa valuuttatarpeissasi, ja vielä kätevän postitoimituksen.
Om oss
Gör en förfrågan
Change Group är ett ledande företag inom valutaväxeltjänster för både resenärer och internationella företag. Vi betjänar över 3 miljoner kunder varje år, vårt nätverk består av 120 växlingskontor i 22 städer och 11 länder i Europa, Nord-Amerika och Stilla havs Asien.
Change Group har över 19 års erfarenhet inom valutamarknaden och är fortfarande ägd av den grundande familjen. Eftersom vi förbinder oss att betjäna våra kunder exemplariskt har vi blivit en av världens mest framgångsrika valutaväxlingsföretag som ger pålitlig, omsorgsfull och bekväm betjäning världen över.
Vår Resevalutatjänst erbjuder utmärkta kurser online för alla dina valuta behov med hemleverans. Vi övervakar marknaden konstant för att kunna försäkra dej om att du får mesta möjliga för dina pengar utan att behöva göra besvärliga prisjämförelser.
Betygsätt vår service
Betygsätt vår service
Vi öppnade vår första valutaväxlingsaffär på Regent Street i London i april 1992. ChangeGroup finansierades ursprungligen av kapitalinvesteringsbolaget 3i plc, och sedan dess har vi så småningom vuxit. Vi verkar för närvarande i 11 länder och 22 städer i Europa, Nordamerika och sydöstra Asien, och vår tillväxt fortsätter.
Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss
Tack vare att vi förbinder oss vid engagemang, professionalitet och innovation har ChangeGroup förstärkts kontinuerligt. Vi är hedrade av att ett stort antal prestigefyllda organisationer har givit oss erkännande för vårt hårda arbete.
"Vi är mycket hedrade av att vi kontinuerligt får erkännande för våra världsomspännande projekt"
Läs mer

Investors In People  |  Europe's Top 500
Top Track 250  |  The Tree Foundation
Om regleringen
Om regleringen
The Change Group Helsinki Oy är registrerat i Finland med registreringsnummer 0954134-8.
Vi är en Valutaväxel och Valutahandlare reglerad under Penningtvättsföreskrifterna från år 2007 och övervakas och regleras av Tullen och Polisen för att förebygga penningtvätt coh finansiering av terrorism. Alla suspekta transaktioner meddelas vidare till Tullen och Kriminalpolisen.
Läs mer

Nättjänstens säkerhet  |  Kontakt
Din Förfrågan
Din Förfrågan
ChangeGroup är ett valutaväxlingsföretag grundat år 1992, som vunnit flera olika priser. Vi betjänar årligen mer än tre miljoner kunder i våra 120 affärer i Europa, Förenta staterna och Australasien. För oss är det en hederssak att överskrida dina förväntningar genom att erbjuda fantastiska erfarenheter alltid då du handlar hos oss. Vårt löfte till kunderna är denna höga servicenivå som du kan förvänta dig hos oss. Det är ChangeGroups löfte till dig.
Läs mer

Vår prisgaranti  |  Affärspartner
ChangeGroup Travel Money Online Login
Inloggning | Registrering
Close - ChangeGroup Travel Money Online Login
Ange din e-postadress:
E-postadress: 

Har du redan ett konto hos oss?
Jo, mitt lösenord är: Nej, jag vill registrera mig:
Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Säkerhet
Säkerhet
Close - Resevaluta - Säkerhet

Vi förstår att det kan kännas misstänksamt att handla på webben, men vi kan försäkra dig om att det är fullständigt tryggt. Vårt företag är en känd aktör inom valutaväxling med över tjugo års erfarenhet.

ChangeGroup är ett av världens ledande valutaväxlingsföretag och vi har affärer i 10 länder och 22 städer runtom Europa, Nordamerika och Sydost-Asien.

Tullen och polisen övervakar och reglerar vår verksamhet. Tullen och polisen har sträng praxis och rutiner, och vi har förbundit oss vid att förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism.

Då pengarna du skickat har blivit klarerade behandlar vi din order och du kan hämta den på den affär du angett.

Vi har förbundit oss vid att skydda alla våra kunders integritet och vi har investerat kraftigt i databehandlingens säkerhet och ledande teknologi för att du tryggt ska kunna handla på webben på adressen www.changegroup.fi

Din order görs via en säker anslutning och alla dina personuppgifter krypteras och skyddas ständigt.


Valet av valutaväxlare för miljoner
Travel Money Online - Free Home Delivery
Försändelse
Close - Travel Money Online - Free Home Delivery
Information om beställningens leverans
Valutabeställningarna skickas som assurerad försändelse och anländer till ditt närmaste postkontor, som bestäms enligt ditt postnummer. Vi strävar efter att skicka beställningarna senast följande vardag efter att beställningen gjorts. Postis beräknade leveranstid för brevförsändelser är 1-3 vardagar. Vi tar inte ansvar för Postis levereranstider.
Du får ett meddelande till din epost när din beställning har förts till Posti för leverans. Då försändelsen anlänt till ditt närmaste postkontor, får du en ankomstavi via SMS till telefonnumret som du meddelat då du gjort din beställning.
För att avhämta din beställning behöver du ett identifikationsbevis försett med fotografi och Postis ankomstavi. Försöndelserna förvaras hos Posti i 14 dagar.
Nedan ser du våra leveransalternativ:

Försändelse
12,90 €
Posti levererar din beställning som assurerad försändelse till ditt närmaste postkontor, som bestäms enligt ditt postnummer. Vi strävar efter att skicka beställningarna senast följande vardag efter att beställningen gjorts. Postis beräknade leveranstid för brevförsändelser är 1-3 vardagar.

ELLER


Avhämtning från vårt växelkontor

Du kan avhämta din valuta utan extra kostnader från vilket kontor i vilken stad eller flygfält som helst, varav vissa är sent öppna.


Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Valutakursvakt
Valutakursvakt
Close - Resevaluta - Valutakursvakt
Med hjälp av vår avgiftsfria valutakursvakt får du meddelande om när valutakursen är lämplig för dig. Du kan vänta i lugn och ro och vi meddelar dig när valutan du önskat är tillgänglig.

Den här tjänsten är möjlig för online valutabeställningar. * Alla stjärnförsedda fält är obligatoriska.* Titel
* Förnamn

* Efternamn


* E-postadress
* Välj minst en valuta och skriv in ditt mål för valutakursen i det motsvarande fältet.1.
Valuta

Önskad valutakurs2.
Valuta

Önskad valutakurs3.
Valuta

Önskad valutakurs

Sänd

Genom att klicka ‘Skicka’ godkänner du våra villkor.
Valet av valutaväxlare för miljoner
Resevaluta - Valutakursvakt
Valutakursvakt
Close - Resevaluta - Valutakursvakt

Tack


Du har tagit i bruk vår populära valutakursvakt.

Vi meddelar dig per e-post då valutan du valt uppnår den kurs du önskat och vi hjälper dig gärna vid behov.
Valet av valutaväxlare för miljoner

Försändelse
Låt oss hålla koll på kursen för dej
Dina rättigheter &
våra skyldigheter
Din beställning
Vi tar
säkerheten på allvar
Your card security code is a three or four digit number. For most cards including Visa and MasterCard, the code is made up of the last three digits printed on the signature strip on the back of the Card.
For American Express, the code is comprised of four digits which can be found on the front, above the main card number. Please do not use the three digit number on the back.
Enter postcode and click Find Address to populate the address fields.
Skriv in ditt telefonnummer utan mellanslag.
Please enter your fax number numerically with no spaces.
Som en Finnair Plus medlem kan du tjäna poäng då du beställer valuta online.
Då du växlar valuta tjänar du poäng enligt följande:
300 € – 500 € = 200 poäng
501 € – 1000 € = 500 poäng
1001 € – 3500 € = 1000 poäng